rólunk

A ViveLab Ergo egy Magyarországon működő ergonómiai tanácsadó cég, amely ergonómiai szolgáltatásokat és szoftver-előfizetéseket nyújt ügyfelei számára. Vállalatunk szakértői egy olyan szoftvert fejlesztettek, amely háromdimenziós, gyors és pontos virtuális ergonómiai elemzéseket készít a vállalatok széles köre számára.

A ViveLab Ergo története Németországban kezdődött, ahol alapítóink 1990-es évek elején ergonómiai projektekben dolgoztak együtt olyan nagyvállalatokkal, mint az Airbus, a Daimler, a Kraus Maffei és a Robert Bosch. Az értékes tapasztalatokat és a vevői igényeket ötvözve 2012-ben kifejlesztették a felhő alapú, felhasználóbarát ViveLab Ergo szimulációs szoftvert, mely CAD fájlok és mozgásfájlok alapján 7 ergonómiai analízis, szabvány alapján ellenőrzi a munkaállomások megfelelőségét. Szakembereink a szoftver segítségével támogatják az optimális munkakörnyezet és munkafolyamat kialakítását az egészség, a hatékonyság, a versenyképesség és a profitabilitás növelése, valamint a dolgozói egészségmegőrzés és elégedettség érdekében. 
cégünk
Küldetésünk, hogy a ViveLab Ergo szoftver segítségével a hazai vállalatok széles köre számára nyújtsunk olyan szaktanácsadást és oktatást, mely segíti harmonizálni az ember-gép-környezet zökkenőmentes együttműködését.

mENEDZSMENT

Szeredy Csaba
Szeredy Csaba
Alapító, CEO
Csaba villamosmérnökként diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen, és jelentős szerepe volt olyan ember szimulációs szoftverek fejlesztésében, mint például az Anthropos, az Ergonaut, vagy a CharAT Ergonomics. Vezető fejlesztőként ergonómiai szoftverek fejlesztésében vett részt az elmúlt 25 évben, valamint ezzel párhuzamosan technikai vezetőként tevékenykedett sikeres startup vállalkozásokban. Kedvenc szabadidős tevényeksége távirányítású helikopterek és autók építése.
Ördögh László
Ördögh László
Alapító, CTO
László summa cum laude diplomát szerzett, mint ipari tervező a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, ahol széleskörű ismereteket sajátított el rendszertervezés és IT területén, miközben megszerezte posztgraduális diplomáját rendszermérnökként. László egyaránt részt vett a tervezési, valamint a fejlesztési folyamataiban számos embert modellező terméknek, kezdve az OSCAR-ral (1981-86), a RAMSIS-ig (1999-2001). László szenvedélyesen rajong a Metaverse művészetekért.
Márton Miklós
Márton Miklós
Alapító, CSO
Miklós multinacionális és hazai informatikai nagyvállalatoknál szerzett szoftver- és szolgáltatás értékesítési tapasztalatot, ahol felismerte, hogy a vállalatok életében az igazi hozzáadott értéket a core üzleti folyamatok hatékonyabbá tétele jelenti. Meggyőződése, hogy az emberi tényező ennek a hatékonyság növelésnek az egyik legkiaknázatlanabb területe. Szabadidejében szenvedélyes vitorlázó és családapa, valamint gyönyörű „iroda kutyánk” tulajdonosa.
kapcsolatfelvétel